top of page

Arbejdsglæde og balance

Arne Nielsson giver i foredraget inspiration, viden og værktøjer til, hvordan arbejdsglæde kan udvikles med få og enkle modeller. Vi tror på, at job, familie og fritid hænger sammen, så værdien af at få skabt arbejdsglæde har både indflydelse på produktiviteten, sygefraværet og livsglæden. Har man en “god dag” på jobbet, er der mere overskud til familie og fritid.

   Arne Nielsson vil i foredraget implementere begrebet “hænderne-over-hovedet-dage” – dage, hvor du kommer hjem fra jobbet med overskud og energi. Desuden kommer vi ind på, hvad der skaber disse dage, hvordan kan vi hver især bidrage til at løfte en fælles kultur på arbejdspladsen, hvor vi giver os tid til at definere den mest hensigtsmæssige adfærd for, at flest mulige får overskud og energi, som vi tror på kan være med til at øge den enkeltes selvværd.

   Vi ved, at et højt selvværd skaber mere energi, større tolerance og mere kreativitet.

   Foredraget tager udgangspunkt i de mekanismer, der styrer og påvirker den menneskelige adfærd. Vi trækker paralleller fra idrættens verden, hvor det at præstere under pres en specifik dag, er forudsætningen for at være succesfuld.

• Hvordan overlever vi en verden, der konstant stiller større og større krav?

• Hvordan sikrer jeg harmoni mellem job, familie og fritid?

• Hvordan skaber jeg bevidsthed om, hvordan jeg styrer og påvirker mig selv i forholdet til stress?

• Hvordan påvirker jeg mig selv og andre til at få det bedste ud af sig selv og sine omgivelser?

• Hvordan får jeg overskud til en travl hverdag?

Arne Nielsson var den mindste kanoroer, der på trods af omverdenens manglende tro på hans evne til at få succes, trodsede diverse negative fordomme og blev den mest succesfyldte kanoroer med 10 x verdensmesterskaber, 74 x danske mesterskaber og 1 olympisk medalje bag sig – et eksempel og bevis på, at det er vores holdninger til os selv og dem, vi er sammen med, der afgør vores resultater.

Desuden er Arne en meget efterspurgt coach og har coachet personer fra toppen af dansk erhvervsliv og idrætsliv.

 

Sidst men ikke mindst er Arne Nielsson bl.a. forfatter til bestseller-bogen “Viljen til sejr”, der handler om at få det bedste ud af sig selv og sine omgivelser.

Arbejdsglæde og balance

Din teenager skal coaches, ikke opdrages

Foredraget - "Din teenager skal coaches, ikke opdrages" - Arne Nielsson tager udgangspunkt i sin bestseller med samme navn, hvor essensen er, at du som forælder skal ændre din adfærd, samt din måde at håndtere hvad sker der med dit barn. Når teenageren er på vej ind i de voksenes rækker - betyder det at din teenager skal finde sin egen identitet og sine egne meninger. Det er en hård proces for mange forældre. På foredraget får du inspiration, viden og forståelse for, hvad der sker med din teenager, hvilke forventninger teenageren har til din rolle, hvad du som forældre kan gøre og hvordan du som forældre / par / samboende eller skilsmisseforældre kan og bør give retningslinjer for dine teenagere. Det vigtigste i fasen er, at vi forstår, at vi som forældre skal være ressourcestærke i den meget vanskelige periode. Derudover får du også inspiration til hvordan du får overskud? Hvordan kan du påvirke dig selv følelsesmæssigt, så du reagerer hensigtsmæssigt, når situationer du ikke havde forventet opstår?

Din Teenager skal coaches

Mentale værktøjer til at klare livets udfordringer

Med dette helt nye foredrag, af brødrene Arne og Brian Nielsson, får du inspiration og værktøjer til at skabe top performance, samt hvordan du sørger for ikke at brænde ud. Mange af os elsker det pres som et krævende job giver, det er, hvad der får os til at producere resultater og hvad der får os til at leve. Men det er få, der formår at skifte mellem det høje gear og den dybe ro. Det konstante fokus på at stræbe efter mere, er blevet til en kronisk tilstand hos mange. Vi som mennesker er kommet ud af balance, fordi vi har skabt et samfund hvor næsten alt er presserende.

Vi har brug for nye værktøjer til at navigere i et samfund, som konstant sætter nye og flere krav. På dette foredrag vil du blive inspireret til at udvikle dit eget præstationsmønster, og du vil blive guidet gennem meditationsteknikker, som du kan bruge til at skifte mellem det høje gear og intens ro.

Mentale værktøjer

Viljen sidder i hjertet

En dag fortæller Arne Nielssons kone pludselig, at hun vil skilles.

Det udløser selvfølgelig en stor krise i familien, den tidligere elitesportsmand, forfatter og coach skal igennem den største udfordring i sit liv.

På sin egen sjæl mærker Arne Nielsson, at mange af hans gamle strategier og mønstre er uhensigtsmæssige og utilstrækkelige. Sammen med psykologen Bjarne Lellek tager han på en helt ny rejse, hvor han skal skille sig af med den "gamle" Arne og finde den "nye" Arne.

Det er så vellykket, at Arne og hans kone flytter sammen igen og stadig den dag i dag er sammen som ægtepar. Bogen giver en række nyttige øvelser og viden om krisepsykologi. Et meget ærligt og personligt foredrag af Arne Nielsson, om sit livs krise.

Viljen sidder i hjertet

Ved du hvem du er?

Selvfølgelig ved du det! Men ved du også, at din type præference er afgørende for hvad der giver dig energi, overskud, drive, lidenskab og glæde? Eller omvendt - dræner dig for energi og engagement. Arne Nielsson giver dig indblik i, hvordan de fire typer agerer.

- den empatiske diplomat, den videnssøgende analytiker, den effektive praktiker eller den dynamiske entusiast - Arne vil hjælpe dig med at være den bedste version af dig selv.

- Hvordan spiller du dig selv og andre gode?

- Hvordan skaber vi en kultur - både på arbejdspladsen, i ægteskabet/parforholdet, såvel som forældre, hvor du er opmærksom på, hvad der er godt for dig og dem du omgiver dig med?

- Begrebet "styr bussen i dit liv" - hvordan sikrer du, at din bus er på vej derhen hvor du ønsker det?

- Udtrykket "Lade Stationer" - hvor får du energi fra og hvem er du "ladestation for" - samt en strategi for dette.

- "Kommunikations- og læringscirkel".

- Hvordan vil du sikre, at kolleger, ægtefæller/samlever og børn forstår din kommunikation så godt som muligt? Du lærer om de fire typologier så du kan skabe optimal kommunikation og læring.

Ved du hvem du er

Viljen til fremtiden - om at tackle forandringer

I dette foredrag med Arne Nielsson får du inspiration, viden og værktøjer til, hvordan din trivsel kan udvikles med få og enkle modeller. Job, familie og fritid er tæt forbundet. Derfor har værdien af ​​jobtilfredshed både indflydelse på din produktivitet, sygefravær og livsglæde. Til foredraget lærer du at have flere gode dage på arbejdet, så du får mere overskud til familie og fritid. Foredraget er baseret på de mekanismer, der styrer og påvirker menneskelig adfærd. Arne Nielsson trækker paralleller fra sportens verden, hvor man hver dag er under pres - og hver dag er en forudsætning for succes.

  I foredraget fortæller Arne om begrebet "Hænderne over hovedet dage", de dage hvor du kommer hjem fra arbejdet med overskud og energi, hvor det helt naturligt smitter af på familien.

  Derudover får du indsigt i, hvad der skaber disse dage, og hvordan vi hver især kan bidrage til at skabe fælles "Hænderne over hovedet" -kultur på arbejdspladsen. En kultur, hvor vi giver os tid til at definere den mest hensigtsmæssige adfærd, med det formål at maksimere overskud og energi.

  Det hjælper til at øge dit selvværd, og højt selvværd skaber mere energi, større tolerance og mere kreativitet. Du får kendskab til hvordan du overlever i en verden, som konstant kræver større og større krav, råd til hvordan man sikrer harmoni mellem arbejde, familie og fritid, øget bevidsthed om hvordan man styrer og påvirker dig selv i forhold til stress, samt inspiration til hvordan du påvirker dig selv og andre for at få mest muligt ud af dig selv og dine omgivelser.

Vilje til fremtiden
Vilje til Sejr 2

Viljen Til Sejr 2 - Coping strategier

Hvad er Coping? Baseret på hans bog - "Viljen til Sejr 2 - Coping" - vil Arne Nielsson introducere konceptet Coping. Det handler om værktøjer til at blive stærkere og bedre på sin arbejdesplads og i privatlivet.

 Er du en kriger eller et offer? Krigeren kæmper og ser muligheder, mens offeret  ser begrænsninger. Går du af kældertrappen i stedet for udviklingstrappen?

Hvis du er på vej ned af kældertrappen, er det med frustration og irritation som evt. følge af dit arbejde eller dit privat liv.

På den anden side, hvis du vælger udviklingstrappen, er det med spænding og nysgerrighed - og er klar til at se hvad der sker.

Er du klar til at forlade komfortzonen og gå til udviklingszonen?

Arne Nielsson er fantastisk til at fange situationer fra sit daglige liv og involvere dem i sine foredrag.

Viljen til sejr - Harmoni i job, familie og fritid

Som verdensmester i kano, med træning i alt slags vejr,  taler Arne Nielsson om hvordan man kan forholde sig til sin arbejdsplads i både solskin, medvind, og stormvejr, metaforer du kan overføre til din egen verden. Arne Nielsson tilhører den absolutte elite i motiverende foredrag, og ikke to foredrag er ens. En af Arnes styrker er, at han er god til at fange situationer fra hans egen dagligdag og inddrage dem i hans foredrag.

  Ved hjælp af disse meget private eksempler kan Arne gøre sine foredrag realistiske, humoristiske og utroligt tiltalende. Arne Nielsson sætter fokus på "Hvad du træner i, bliver du bedre til" - positiv som negativ adfærd, samt den smitsomme effekt dette har på dine omgivelser. Arne fokuserer på coaching og hvordan du kan hjælpe dig selv og andre med at opnå bedre resultater og dermed større livskvalitet, Han sætter fokus på mental udvikling og indre dialog - Hvad er indre dialog og hvordan kan vi kontrollere dette?

  Arne Nielsson viser, hvordan man motiverer og styrer sig selv og andre til at tænke positivt og være en del af en verden af ​​muligheder - Fokusere på de gode dage.

  Arne berører også emner som Janteloven, selvværd og selvbillede, hvordan kan vi være bevidste om at skabe vores eget billede. Derudover udfører han nogle praktiske øvelser for yderligere at involvere og aktivere deltagerne.

Viljen til sejr
bottom of page